NOSALTRES

-Assessoria jurídica especialitzada en la confecció de plecs de les clàusules tècniques i administratives preparatòries dels diferents procediments d’adjudicació de contractes, previstos en la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic. 

-Elaborar l'estratègia de presentació d'ofertes en serveis concursals d'àmbit autonòmic i estatal, per a això realitzem la revisió i adaptació de la informació a presentar i construïm models econòmics que permetin avaluar decisions anteriors i preparar noves propostes per a aconseguir el nostre objectiu: guanyar els concursos.

- Determinar la millor estratègia financera i fiscal per a poder maximitzar els resultats i l'impacte econòmic en els negocis dels nostres clients.

-Serveis integrals i assessorament jurídic en matèria civil i penal

- Neurotraining, treballem amb els equips  dels nostres clients per a obtenir el millor de cadascun, amb la millor cohesió i clima de treball, la millor relació personal i professional, i amb la màxima motivació per a optimitzar  els resultats empresarials.

Tot això comprometent-nos amb la innovació, la qualitat i la transparència, que alhora incentiva la gestió multidisciplinària, que promou les iniciatives i les sinergies empreses pels nostres professionals i col·laboradors amb un solo objectiu: oferir el millor servei.

VISIÓ-MISSIÓ-VALORS

VISIÓ:

Ser una empresa reconeguda en el sector pels seus èxits a aconseguir els objectius dels nostres clients. Ser una empresa amb el prestigi d'oferir el millor tracte i el més alt compromís. Ser una empresa líder en innovació respecte la prestació de serveis que requereixen els nostres clients. Ser una empresa amb el millor equip professional o amb capacitat per a trobar-ho i incorporar-ho a cada projecte.

MISSIÓ:

Brindar solucions integrals per a competir a nivell nacional en els concursos públics, tenint de la nostra part els més alts coneixements sempre estant a l'avantguarda, aconseguint la major satisfacció dels nostres clients, orientant, capacitant i sobrepassant els nostres compromisos i expectatives.

VALORS:

•Passió. Passió per tot el que fem.
•Actitud. Marcar sempre una diferència i individualitat amb els nostres projectes que ens identifiquin.
•Genialitat. Per a cada pregunta existeix més d'una resposta, per a cada problema existeix més d'una solució.
•Temprança. Equilibri, domini i acció de resposta sobre la nostra identitat individual i empresarial.
•Transparència. L'honestedat de manera simple clara i directa.
•Confiança. Sempre present sempre constant i mai ambigua.